Egyedi ajándék bármilyen alkalomraajándék doboz

Egyedi ajándék születésnapra, névnapra, évfordulóra vagy akár nászajándékként. Az ünnepelt biztosan nem fog csalódni, ha egy életre szóló élményt adsz ajánékba. Nem számít az életkor vagy az alkalom. Élményt ajándékozni mindig jó ötlet!

A Kelepce - Az Ébredés! egy történet alapú, élő szabadulós játék. A játékban egyszerre 2 - 6 fő tud részt venni. A játékosok egy élethűre tervezett szituációba kerülnek, ahol saját talpraesettségük, gondolkodásuk és ügyességük menekíti meg őket a fogságból. Eközben a csapattagok közös erővel logikai feladatokat oldanak meg, hogy folyamatosan újabb információkhoz, kulcsokhoz jussanak hozzá.

Miért jó szabadulós játékot ajándékozni?

- Egyedi ajándék, nem pedig egy újabb bögre vagy könyv, ami csak felkerül a polcra.

Ajándékkártya minta

- Együtt is játszhattok az ünnepelttel, mert akár hatan is részt vehettek egyszerre a játékban.

- Meglepetés, mert erre biztosan nem számít senki, annyira új a játékstílus.

- Ha többen szeretnétek ajándékozni, akkor költséghatékony megoldás.


A játékot többféleképpen tudod ajándékba adni. Rendelhetsz tőlünk előre ajándékkártyát, amit postán kiküldünk, és a rajta szereplő kuponkóddal az ünnepeltnek egyedileg névre szólóan át tudod adni fizikai ajándék formájában. A megajándékozott pedig akkorra foglal időpontot, amikorra csak szeretne. Esetleg rögtön lefoglalhatod a nektek megfelelő időpontot, és eljöhettek játszani. Kiváló lehetőség a játék arra, hogy elkezdjétek a bulit.

Ha többen vagytok, akár arra is lehetőség van, hogy néhányan kamerán kövessék a játékot a játkmester mellől. Elhiheted, hogy ez sem egy utolsó élmény. ;)