Általános Szerződési Feltételek

Alábbi szerződés létrejön a weboldalt üzemeltető Pitfall Series Kft. mint Szolgáltató, és Időpont foglalást véglegesítő látogató között mint Vásárló.


Regisztráció - adatvédelem

A weboldal és a szabad időpontok böngészésére regisztráció nélkül is van lehetőség. Időpont foglalás véglegesítésekor történik meg a regisztráció, a foglaláskor megadott e-mail címmel. A foglaláshoz szükséges név és lakcím megadása, melyet a számla kiállításhoz használunk fel. A megadott személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki. A foglalás után külön e-mail üzenetben erősítjük meg a foglalást és a regisztrációt. 

Időpontfoglalás

Időpontfoglalást a zölddel jelölt meghirdetett és szabad időpontokra van lehetősége kezdeményezni. A játék díjszabása minden időpontra egységes. Az aktuálisan meghirdetett árlista szabadon megtekinthető a Szolgáltató weboldalának "Árak" menüpontjában (www.kelepce.hu/arak). A foglaláskor felhasznált kedvezménykupon lehet százalékos vagy fix értékű, mely a játék díjának bruttó árából kerül levonásra. A számla a regisztrációkor megadott számlázási adatokkal kerül kiállításra. Amennyiben ezen módosítani szeretne, jelezze az info@kelepce.hu e-mail címen.

Bejelentkezés 

A regisztrációt megerősítő e-mail üzenetben kapja meg teendőit a megerősítéssel kapcsolatban. A megerősített és befejezett regisztráció után, lehetősége van korábbi rendeléseit megtekinteni és adatait módosítani. 

Részvételi feltételek

A játékban 14. életévüket be nem töltött személyek esetén szülői felügyelet kötelező. Szülői felügyelet alatt értjük, hogy a szülő is részt vesz a játékban.

A játék kezdete előtt, Vásárló csapat minden tagja felelősség vállalási nyilatkozatot ír alá, melyben kijelenti, hogy a szabályokat megismerte és betartja. Amennyiben a szabályoktól eltérően szándékos rongálás következik be, úgy annak a költségét megtéríti.

A játékban saját biztonságuk érdekében nem vehetnek részt alkoholos befolyásoltság alatt álló személyek. Amennyiben a játékban való részvételre alkoholos befolyásoltság alatt álló személy jelentkezik, akkor Szolgáltató az adott személy játékban való részvételét megtagadhatja. Ebben az esetben a játékra az eredeti időpontban az adott személy részvétele nélkül, vagy egy másik - a Szolgáltató által felkínált  - időpontban van lehetőség.

Megrendelés, a szerződés létrejötte 

A foglalás véglegesítésével létrejön a szerződés, amivel Vásárló kijelenti, hogy a megrendelt szolgáltatást kifizeti, Szolgáltató pedig kijelenti, hogy a szolgáltatást a kiválasztott időben nyújtani fogja.

Szolgáltatás meghíusulása

Amennyiben Vállalkozó vis maior okán a szolgáltatást nem tudja nyújtani, úgy Szolgáltató új időpontot kínál fel Vásárlónak. Szolgáltató pénzt nem térít vissza.

A szerződés magyar nyelven jön létre, és rá a magyar jog az irányadó.