ÁrakA játék ára a csapat létszámától függ:

  • 2 játékos esetén: 4 000 Ft / fő,
  • 3 játékos esetében: 3 000 Ft / fő,
  • 4-5-6 játékos esetén: 2 500 Ft / fő.


A játék árát készpénzben a helyszínen
, előre átutalással vagy OTP és K&H SZÉP kártyával (a helyszínen) tudod kifizetni. Átutalásos foglalás esetén a ki nem fizetett időpontokat a játék előtt 1 nappal fel kell, hogy szabadítsuk, így kérünk titeket, hogy ne feledjétek időben átutalni, vagy befizetni egy CIB bankfiókban a játék árát.

Kérdésed van? Írj üzenetet nekünk ide kattintva vagy hívj minket a 0620-265-82-95 telefonszámon.

Játék mellé várásolható kiegészítő csomagjaink:

Különböző alkalmakra, főként születésnapra, lánybúcsúra vagy legénybúcsúra a játék mellé az alkalomhoz illő egyedi extrákat tartalmazó csomagot is vásárolhatsz. Ezek tartalmáról és áráról bővebben a születésnapi, lánybúcsú és legénybúcsú aloldalainkon olvashatsz. Ha bármilyen más alkalomból jönnétek hozzánk játszani, keressetek minket, nyitottak vagyunk egyedi megoldásokra, ajándékcsomagot kialakítására.

Kedvezmények:

  • Néha a csapataink az utolsó pillanatokban mondanak le időpontokat. Ezeket Facebookon last minute 20-40% kedvezménnyel foglalhatóvá tesszük.
    Lájkolj minket, hogy értesülhess az ilyen időpontokról és egyéb játékainkról, kedvezményeinkről: http://www.facebook.com/kelepce.sorozat
  • Amennyiben újra szeretnétek játszani a játékot, kérhettek tőlünk speciális kuponkódot. Az újrajátszáshoz kapott 50%-os kedvezményt csak pontosan ugyanaz a csapat használhatja fel!