Csapatépítés a Kelepcében


A Kelepce - Az Ébredés című szabadulós játék tökéletes lehetőséget nyújt számotokra kis létszámú csapatépítésre is. A munkatársak a Kelepcében egész biztosan együtt fognak dolgozni a kijutáson a csapattagok. A játék 2-6 fős társaságok számára alkalmas csapatépítésként. Ekkora létszám esetén a kijutáshoz szükség lesz a játékosok egyéni ötleteire és csapatmunkájára is. Ha többen vagytok, mint 6 fő, akkor kettő vagy több csapatként, egymást követő időpontokban tudunk fogadni Titeket. Ebben az esetben kattints és kérj ajánlatot tőlünk!

Csapatépítés a KelepcébenSőt, ekkor még egy aprósággal fel is tudjuk dobni számotokra a játékot. Azok a játékosok, akik már túl vannak a szabaduláson, a játékmesterrel az előtérben kamerán követhetik a bent játszókat. A játékmesterrel az előtérben körülbelül 3-5 főnek van lehetősége kényelmesen követni a játékot. Így együtt izgulhattok a bentiekkel, hogy ők vajon kijutnak-e. :) Az Andrássy út és az Oktogon közelsége azonban arra is lehetőséget biztosít, hogy egy kellemes étteremben vagy kávézóban várakozzatok addig, amíg a többiek játszanak, vagy épp Ti vártok az előttetek levő csapatban játszó kollégákra.

A játékot jelenleg csak magyar nyelven tudjuk lebonyolítani. Így ha olyan kollégát szeretnétek magatokkal hozni, aki nem beszél magyarul, akkor számára le kell fordítanotok a játék előtti 4-5 perces bevezetőt, majd a játék közben esetlegesen megtalált írásos információkat.

Fontos, hogy egy időben kizárólag egy csapat tud a Kelepcében játszani. Párhuzamos játékra nincs lehetőség. A játék kizárólag Budapesten, a Kodály köröndtől 1 perc sétára található helyszínen játszható. Jelenleg nem tudjuk biztosítani a külső helyszínen való lebonyolítást.

Miért jó program a szabadulós játék csapatépítésként?

- Kommunikáció és valódi csapatmunka szükséges a kijutáshoz.

- Itt kiderül ki hogyan viselkedik stresszhelyzetben.

- Ez végre nem a sokadik egyforma és unalmas csapatépítő lesz.

- Költséhatékony megoldás céged számára

Kérdésed van? Írj nekünk a Kapcsolat oldalon és néhány órán belül válaszolunk! Időpont foglalásához kattints ide!