Gyakori kérdések és válaszok


Mennyi a maximális létszám a játékban?

A pályát szerintünk maximum 6 fővel érdemes játszani, de különleges esetekben (születésnap, lánybúcsú, legénybúcsú) lehetőség van arra, hogy ezt a létszámot megnöveljük maximum 9-10 főre. Ebben az esetben mindenképp tisztában kell vele lennetek, hogy csökkenhet a játékdiő, ha magasabb létszámmal jöttök. Magasabb létszám esetén minden plusz játékosért 2 500 Ft-ot kell pluszban fizetnetek.

Játszhatnak-e gyerekek a játékban?

Igen. Jelezd nekünk előre, hogy gyerekek is érkeznek a csapattal, és ezekben az esetekben a játékból kikerülnek az olyan elemek, amik esetleg ijesztőek lehetnek számukra. A pályánkon szándékos ijesztgetés nincsen, de falra festett vérimitációval találkozni fog a csapat. A gyerekcsapatok esetén a játékvezetőink a teljes játékot követik kamera segítségével.

Évfordulót, szülinapotlánybúcsútlegénybúcsút tartanánk nálatok. Mivel dobhatjuk fel a játékot?

Az ilyen különleges alkalmakra készítettünk kiegészítő csomagokat, amelyek különböző ajándékokat és plusz lehetőségeket tartalmaznak a játékban.

Hogyan tudok ilyen kiegésztő csomagot rendelni a játékhoz?

Írj nekünk a kapcsolati oldalunkon egy üzenetet, hogy milyen alkalomból és melyik csomagot választod pluszban a játékhoz. Az üzenetbe írd meg nekünk a lefoglalt játék időpontját is.

Hol és hogyan foglalhatok időpontot?

Látogasd meg a honlapunkon a Foglalás menüpontot, és a naptárban válaszd ki a számotokra megfelelő időpontot. A zöld időpontok foglalhatók, a pirosak amiket valaki már lefoglalt. Néhány adat megadása után egy-két perc alatt le tudod foglalni a választott időblokkot, és erről e-mail értesítőt is küldünk a megadott e-mail címedre.

Foglalt az időpont, ami nekünk jó lenne. Lehet-e bármit tenni?

Sajnos ebben az esetben nincs más lehetőség, mint hogy más időpontot kell választanotok. Nagyon ritkán szabadulnak fel a már lefoglalt időpontjaink.

A különböző extra csomagjainkban szereplő ajándékokat haza lehet vinni?

Igen, természetesen minden ajándék haza vihető.

lánybúcsús és szülinapi csomagokban van lehetőség arra, hogy mi is meglepetéseket rejtsünk el a pályán. Ezeket mikor tudjuk elvinni a Kelepcébe?

Az ilyen ajándékokat nem kell előre elhoznotok hozzánk. Elég, ha a játék alkalmával ezek nálatok vannak. Lesz lehetőségetek arra, hogy a menyasszony vagy a szülinapos tudta nélkül ezeket oda tudjátok adni a játékvezetőnek.

Tortát, pizzát lehet-e kérni az extra csomagok mellé?

Jelenleg ez még nem lehetséges.

Mikor érdemes az időpontot lefoglalni?

Minél előbb. :) A péntek-vasárnapi időszakokban, ünnepnapokon az időpontjaink már sokszor 3-4 héttel előre lefoglalásra kerülnek. Ezen időszakokra érdemes előre gondolkoznotok.

Hogyan lehet bejutni a Kelepcébe?

A Kelepce ajtaját jellemzően zárva tartjuk, a játékvezető ki fog hozzátok menni, ha végzett az előző csapat után a pálya összepakolásával. Ez várhatóan az időpont előtt 5 perccel fog megtörténni, emiatt nem érdemes túlságosan hamar érkeznetek.

Ajándékkártyát rendeltem és személyesen szeretném átvenni a Kelepcében. Mi a teendő?

Ebben az esetben mindenképp egyeztess időpontot velünk telefonon a 06-20-265-8295 telefonszámon. Nem vagyunk ott a Kelepcében mindig, emiatt kizárólag akkor tudjuk neked személyesen átadni a kártyát, ha egyeztettél velünk. A névre szóló ajándékkártyákat a megrendelést követően el kell készítenünk, ami általában 1-2 napot vesz igénybe.

Milyen módon tudom kifizetni a játék vagy az ajándékkártya árát?

Lehetőséged van előre banki átutalással, készpénzben a helyszínen, vagy OTP SZÉP kártyával a helyszínen fizetni a játékért. A SZÉP kártyás és a készpénzes fizetés keverhető is. Tehát, ha nincs annyi pénzed a SZÉP kártyán, mint a játék ára, akkor sincsen gond.

Lehet-e bankkártyával előre vagy a helyszínen fizetni?

Jelenleg nem lehet nálunk bankkártyával fizetni sem a honlapn, sem személyesen a Kelepcében.