A játékról információ

Kelepce - Az ébredés! | Szabadulós játék Budapest belvárosában

Mit nyújt a Kelepce?

A felejthetetlen szabadulás élménye vár rátok a Kelepcében! Úgy indul a játék, hogy azon garantáltan meg fogtok lepődni. Ismerjétek meg a kitalált szereplőket, derítsétek fel az elrablásotok okát, használjátok ki a fogvatartóitok hibáit!


A különleges élmény garantált

  • Egy igazi történet részesei lehettek, amibe teljes mértékben beleélhetitek magatokat, sőt, ha nem így tesztek, talán benn is ragadtok mindannyian.
  • Maximálisan magatokra vagytok utalva, mi nem szólunk bele a játékotokba és Ti sem szólhattok hozzánk.
  • Egy teljesen valósághű szituációban érezhetitek magatokat, a feladványok realisztikusak, nincsenek oda nem illő eszközök. Az ügyességetekre, szemfülességetekre és logikus gondolkodásotokra támaszkodva juthattok ki, külső segítség nélkül, annyiféle úton, amennyit a kreativitásotok és lehetőségeitek engednek.

Játékmenet

A különleges Kelepce élményre, kb. másfél órát szánjatok rá. Az, hogy Nektek meddig fog tartani, a játék során kiderül. A játékidő nem fix, bár azért van egy vége. :)

Miután megérkeztek, a játékmester röviden összefoglalja, hogyan néz ki a játék, mire figyeljetek oda. Ezt követően a játékmester egyesével bevezet benneteket a játéktérre. Miután mindannyian bent vagytok, az ajtó bezárul és kezdetét veszi az önfeledt szórakozás egy másik világban, ahol Ti lehettek a főszereplők.

Ha nem sikerül időben kijutnotok, kiengedünk benneteket. :) Ekkor sem érdemes csüggednetek, lehetőségetek van akár újra is játszani a játékot, természetesen kedvezményekkel.

Helyszín

Budapesten a VI. kerületben, az Aradi utca 59. szám alatt várunk Titeket, a Kodály köröndtől 1 perc sétára. A Kelepce közelében gyakran van parkolóhely, de sajnos hétköznap díjköteles. A tömegközlekedéssel érkezők sok lehetőség közül választhatnak. Bővebben a Kapcsolat oldalon olvashattok erről.

Foglalás

Foglalás menüben válasszatok egy időpontot, illetve adjatok meg nekünk néhány adatot, és már jöhettek is hozzánk játszani. Arra kérünk Titeket, hogy a játék kezdete előtt kb. 5 perccel érkezzetek meg. Túl hamar sem érdemes érkeznetek.

Csapatok

2-6 fős csapatokat tudunk fogadni (16 év alatt kizárólag felnőtt kisérettel). Az ideális létszám a tapasztalatok alapján 4 fő, jellemzően ezek a csapatok teljesítenek a legjobban, de minden felállásban élménydús a játék. A Kelepce tökéletes program kis létszámú csapatépítésre, lánybúcsúra vagy legénybúcsúra vagy egyedi ajándékként szülinapra és évfordulóra.

Árak

A játék ára a csapat létszámától függ. Bővebb infókat erről az Árak menüpontban találsz.

Ha bármilyen kérdésed maradt még, akkor nézd át a Gyakori kérdések és válaszok oldalunkat vagy hívj minket a 06-20-265-8295 telefonszámon.