Vásárolj játékot ajándékba


Vásárolj ajándékba szabadulós játékot barátaidnak, családtagjaidnak vagy munkatársaidnak! 
Az ajándékkártyán található kuponkód ingyenes foglalási lehetőséget biztosít a kártyán feltüntetett létszámú csapat számára a www.kelepce.hu oldalon.

A rendelés leadása után kapni fogsz egy megerősítő e-mailt a fizetési információkkal. Ha ez nem érkezik meg 1-2 percen belül, akkor ellenőrizd a SPAM mappádat is.

Az ajándékkártyák 2017. december 31-ig érvényesek (május 1. - augusztus 31. között szombati napokra nem válthatók be).

Ha kérdésed van, írj nekünk a Kapcsolat oldalon vagy hívj minket a 06-20/265-82-95 telefonszámon!

1. Válassz csomagot!

Névre szóló, ingyenes játékra jogosító ajándékkártya 2-6 fő részére e-mailben vagy kipostázva.

Névre szóló, ingyenes játékra jogosító ajándékkártya 2 főre, 2db ördöglakat, a helyszínen oklevél a játékról a csapat minden tagjának.

15 000 Ft

Névre szóló, ingyenes játékra jogosító ajándékkártya 4 főre, 1db ördöglakat, 1db túlélőkártya, 1db Sudoku kocka, 1db Rubik kocka, a helyszínen oklevél a játékról a csapat minden tagjának.

20 000 Ft

Névre szóló, ingyenes játékra jogosító ajándékkártya 6 főre, 2db ördöglakat, 2db túlélőkártya, 2db sudoku kocka, 6db fecskendő formájú toll, helyszínen oklevél a játékról a csapat minden tagjának.

30 000 Ft
2. Tedd egyedivé az ajándékkártyát
Pl. Kovács család; Anna és Péter.
Pl. Boldog Karácsonyt; Jó játékot kívánok - Kitti.
3. Add meg a szállítási információkat

Az ajándékkártyát e-mailben küldjük el PDF formátumban, majd saját magadnak tudod kinyomtatni. Fizetési lehetőség: banki átutalás.

Az ajándékkártyát kinyomtatjuk, lamináljuk, majd személyesen, előzetes telefonos egyeztetés után tudod átvenni a Kelepcében (Aradi utca 59. - Kodály körönd mellett). Fizetési lehetőségek: előre banki átutalás, készpénz, SZÉP-kártya a helyszínen (K&H, OTP).

Az ajándékkártyát kinyomtatjuk, lamináljuk, majd postai úton juttatjuk el neked a rendeléskor megadott címre. Fizetési lehetőség: banki átutalás.

Az ajándékcsomagot az összeállítást és telefonos egyeztetést követően személyesen tudod átvenni a Kelepcében (Aradi utca 59. - Kodály körönd mellett). Fizetési lehetőségek: előre banki átutalás, készpénz, SZÉP-kártya a helyszínen (K&H, OTP).

Az ajándékcsomagból csak a névre szóló nyomtatott és laminált ajándékkártyát küldjük ki neked postán. A csomag többi ajándékát a csapat akkor találja meg a játékban, amikor eljön hozzánk szabadulni. Fizetési lehetőség: banki áutalással.

A teljes ajándékcsomagot postai úton juttatjuk el hozzád a rendeléskor megadott címre. Fizetési lehetőség: banki áutalással.

Az ajándékcsomagból csak a névre szóló PDF formátumú ajándékkártyát küldjük el neked e-mailben. A csomag többi ajándékát a csapat akkor találja meg a játékban, amikor eljön hozzánk szabadulni. Fizetési lehetőség: banki áutalással.

Szállítási cím
Számlázási cím

A gombra kattintással megrendeled az ajándékcsomagot.
Ezután kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt,
amely tartalmazza a fizetési információkat is.

A Kelepce helye

1062 Budapest
Aradi utca 59.
VI. kerület
(a Kodály körönd közelében, az Andrássy úttal párhuzamosan)

Tömegközlekedéssel:
M1 metró, 105-ös busz

GPS:
N: 47.510916 E: 19.07008

Üzemeltető

Pitfall Series Kft.
1063 Budapest
Szinyei Merse utca 10.
Cg. 01-09-988292
Adószám: 23995196-1-42
Bankszámlaszám: 10701324-67431955-51100005 (CIB bank)